2024. március 29. - Auguszta
  • Email:
  • Telefon: 36-52-410-811
  • 4032 Debrecen Bolyai u. 25.
Magyar In English
Istentiszteletek
Szivárvány újság
Zenék
Legfrissebb igehirdetések
Vallomások
Pályázati projekt

Pályázati projekt

Honlap

2012. január 27.

Megújult a honlapunk

 

Nyolc évvel ezelőtt, 2004-ben a Szivárványban így írtam a honlapunk indulásáról:

 

www.refnagyerdo.hu

„Testvéreim álljatok szilárdan, és ragaszkodjatok azokhoz a hagyományokhoz, amelyeket akár beszédünkből, akár levelünkből tanultatok.” (2Tesz 2,15) írta Pál apostol. Napjainkban a telefon, és az internet sem tudja pótolni a keresztyének egymással való személyes találkozását, a szeretet gyakorlati megélését, de mégis hasznos lehetőség.

A www.refnagyerdo.hu az írni, olvasni tudó emberek egy részének talán még kissé furcsa, és alig érthető, de egyre többen használják az internetet, ahol a napokban jelenik meg gyülekezeti honlapunk..

Szeretnénk így is hírt adni sokak számára Isten bennünk, köztünk és általunk végzett munkájáról. Olvashatnak gyülekezetünk életéről, történetéről, alkalmainkról, különböző kiscsoportjainkról, legújabb híreinkről. Találhatnak nálunk elhangzott igehirdetéseket, nézegethetik gyülekezeti újságunk a Szivárvány oldalait, valamint gyülekezeti életünkről képeket.

Ez a sok munkát igénylő szolgálat Benéné Erzsike, Bollmann Krisztián, Nagy Zsolt, és Püski Dániel fáradozásai által fog működni.

„Nyomatékosan kérlek titeket az Úrra, hogy olvassátok fel ezt a levelet minden testvérnek!” (1Tesz 5,27)

 

Az elmúlt nyolc évben nagyon sokat segített gyülekezeti életünkben a honlap. Gyakran kaptunk visszajelzést hazánk különböző területeiről, a határon túlról, sőt a Óperenciás tengeren túlról is. Meglátogatták honlapunkat keresztyének és érdeklődők is. Köszönet mindazoknak akik az évek folyamán működtetésében kitartóan részt vettek.

Az új honlap megtervezésében gyülekezetünkből többen vettünk részt, és a szakmai kivitelezési munkát pedig a WebDeb munkatársai, Bollmann Krisztián és Bács Jenő végezték, akik sokak számára ismerősek gyülekezetünkben.

Most nyolc év elmúltával, hosszú tervezési és előkészületi munka után elindul végre a teljesen új szerkezetű honlapunk. Olyan linkek is vannak, melyek az előző honlapunkról még hiányoztak.

Az újdonságok egyike, a főlapon található "Gondolatébresztő", mellyel szeretnénk érdeklődőket és már keresztyéneket is megszólítani. Alkalmainkat a különböző rétegeknek megfelelően csoportosítottuk.

A sok előkészítő munka ellenére mégis több linkre ki kellene írnunk, hogy a "kirakat rendezés alatt". Igyekszünk folyamatosan pótolni a most még hiányzó archív anyagokat, illetve az újonnan tervezett részeket is.

Legyen Urunk áldása a honlapunkon, mely a közösség szervezésében segíthet, de a valóságos közösséget nem pótolja. Ezért mindenkit szeretettel várunk közösségünkbe, gyülekezetünk csoportjaiba!

Püski Lajos

Legfrissebb

Fotóalbumok:

Gyülekezeti hétvége
Imaéjjel

Videók:

Gyermekórások karácsonyi műsora (fél 11)
Gyülekezeti tábor - 2015
GYÜLEKEZETALAPÍTÁS
Életképek
Betöltés…
További fotók megtekintéséhez
kattintson ide!
Gyülekezeti virág
Gyülekezeti virág
Kattintson a virágra a gyülekezet felépítésének megtekintéséhez!
Gyülekezeti könyvtár
Gyülekezeti könyvtár
Kattintson a könyvtárunkban megtalálható könyvek listájához!