2024. március 29. - Auguszta
  • Email:
  • Telefon: 36-52-410-811
  • 4032 Debrecen Bolyai u. 25.
Magyar In English
Istentiszteletek
Szivárvány újság
Zenék
Legfrissebb igehirdetések
Vallomások
Pályázati projekt

Pályázati projekt

1%

2020. május 18.

Egy-egy százalékkal most is támogathatjuk gyülekezetünket

és református egyházunkat

 

Az adóbevallás során továbbra is lehetőségünk van személyi jövedelemadónk 1+1 %-át felajánlani. Ezzel a lehetőséggel élve segíthetjük a Nagyerdei Református Egyházközség alapítványán keresztül a gyülekezet munkáját, s egyházunk támogatásával református iskoláinkat és intézményeinket.


A beküldendő adóbevallásokhoz csatolt nyilatkozaton keresztül támogassuk egyházunkat és az alapítványon keresztül egyházközségünket is, mely tagjainak egyházfenntartói járulékából és a perselypénzekből működik!

FIGYELEM! Az automatikusan elkészített bevallásoknál az internetes felületen mindenkinek magának még ki kell tölteni az elfogadás előtt az 1%-ra vonatkozó felületet.

FONTOS! Azok is töltsék ki az egyházaknak felajánlható egy százalékra vonatkozó nyilatkozatot, akik a kedvezmények, vagy más okból nem vagy csak kevés személyi jövedelemadót fizetnek, mert közvetve ők is növelik az egyháznak járó összeget, hiszen az egszázalékos felajánlásokat kiegészítő támogatás megállapításakor az állam nem a felajánlott összeg nagyságát, hanem a rendelkező magánszemélyek számát veszi figyelembe.


Az egyik 1%-ot a Magyarországi Református Egyháznak ajánlhatjuk fel, ha a nyilatkozaton a 0066 technikai számot adjuk meg.

A másik 1%-kal közvetlenül támogathatjuk a gyülekezet alapítványát, ha azt a "Nagyerdei Egyházközségért” alapítvány részére töltjük ki. Az alapítvány adószáma: 18545269-1-09

https://www.youtube.com/watch?v=Sc9g1R1lU9g

Legfrissebb

Fotóalbumok:

Gyülekezeti hétvége
Imaéjjel

Videók:

Gyermekórások karácsonyi műsora (fél 11)
Gyülekezeti tábor - 2015
GYÜLEKEZETALAPÍTÁS
Életképek
Betöltés…
További fotók megtekintéséhez
kattintson ide!
Gyülekezeti virág
Gyülekezeti virág
Kattintson a virágra a gyülekezet felépítésének megtekintéséhez!
Gyülekezeti könyvtár
Gyülekezeti könyvtár
Kattintson a könyvtárunkban megtalálható könyvek listájához!